Test af crosstrainer – de bedste crosstrainere i test

0

Har du længe overvejet at investere i en crosstrainer? Crosstrainere har altid haft en fast plads i fitnesscentre landet over, men i disse tider bliver det mere og mere populært at have en crosstrainer stående inden for hjemmets rammer. Crosstraineren er nemlig et fantastisk træningsudstyr i forhold til eksempelvis et løbebånd eller en motionscykel, og derfor kommer vi her med en test af corsstrainere. Crosstraineren aktiverer flere dele af kroppen og giver derfor en rigtig god træning af hele kroppen, så alle dine muskelgrupper bliver brugt. Bevægelsen, som du udfører på crosstraineren, minder desuden om langrendsløb, bortset fra at du kører benene i en elliptisk bevægelse, hvilket også er grunden til, at crosstraineren kaldes for en ellipsetræner. Hermed er det også en hel del sjovere at motionere på en crosstrainer end et løbebånd, da bevægemønstrene er behagelige og anderledes end en simpel løbetur. Endnu en dejlig fordel ved træning på crosstraineren er, at der ikke er så stort et skadespotentiale som ved andre former for træningsudstyr. Idet dine fødder konstant er i kontakt med pedalerne, opstår der ikke et stød i dine led, hvilket gør, at træningen er meget mere skånsom end en tur på løbebåndet. I det følgende kommer som nævnt en crosstrainer test af 16 forskellige i variable prisklasser, så du har et bredt udvalg at vælge imellem, når valget skal tages. Til sidst i artiklen får du desuden en række gode råd til, hvilke ting du skal være opmærksom på, inden du går ud og investerer i den bedste crosstrainer for dig.

Toorx ERX100 Crosstrainer

Den første model i vores crosstrainer test er en Toorx ERX Crosstrainer, som er til dig, der ønsker en god og stabil crosstrainer, men i en billig prisklasse. Crosstraineren, der laves af den italienske virksomhed Toorx, har et flot design, en god kvalitet, et svinghjul på 14 kg samt en maksimal brugervægt på 150 kg. Med denne crosstrainer får du hele 16 forskellige træningsniveauer med en tilpasset skridtlængde, så den kan passe til netop dine behov. Derudover er crosstraineren udstyret med en computer LCD-skærm, hvor du får 7 faste funktioner, 12 pre-set programmer samt en manuel styring. Det er ligeledes muligt at tage en Body Fat-test, så du kan få styr på dine træningsmål og udnytte maskinen bedst muligt. Du kan desuden måle din puls under træningen ved at anvende crosstrainerens håndpulssensor eller den indbyggede trådløse pulsmodtager. Har du lyst til at se en film under træningen, har du desuden mulighed for at sætte din tablet eller smartphone i crosstrainerens integrerede tablet/smartphone holder. Ønsker du at kunne flytte crosstraineren let fra et rum til et andet, har denne crosstrainer transportruller foran, så du nemt kan gøre dette.
Så er vi igennem første bud i vores crosstrainer test, som er en af de bedste på markedet, der tilmed kan findes til en god pris.

Pris: 4.948 kr.

Sole E35 Bluetooth Crosstrainer

Næste model i vores crosstrainer test er en testvinder, der er en af de bedste overhovedet på markedet. Sole E35 Bluetooth er kåret som ‘Best buy’ i tests af flere forskellige forbrugersider i USA – og med god grund. Denne testvinder af en crosstrainer har nemlig det meste. Først og fremmest sørger det tunge svinghjul på 11,3 kg for, at din krop laver behagelige og glidende bevægelser ved brug. Den tunge vægt sikrer desuden en nærmest lydløs træning, samtidig med at du står stabilt og sikkert på maskinen, mens du er i gang. Pedalerne er justerbare, så de kan tilpasses dine fødder, og så er de designet og udformet af fysioterapeuter, så dine ben og fødder er sikret den mest skånsomme træning.

Desuden har denne model en indbygget blæser, hvis du har brug for lidt vind i håret under træningen, og det er samtidig muligt at koble sin musikafspiller til de indbyggede højttalere. Endvidere har denne model indbygget bluetooth, der gør det muligt at overføre sin træningsdata til sin smartphone eller tablet, og så får du desuden et pulsbælte med i prisen, hvis du køber denne model. Sole E35 Bluetooth træningsmaskinen er til den ambitiøse sportsudøver, der har brug for optimal komfort under træningen. Det er altså en af højdespringerne på prisen i vores crosstrainer test, men det er bestemt også en af de absolut bedste på markedet.

Pris: 17.900 kr.

Titan GO FD320 Crosstrainer

Den næste model i vores crosstrainer test er, ligesom modellen ovenfor, forhjulsdrevet. Træningsmaskiner, der er forhjulsdrevet som denne, har generelt en mere naturlig bevægelse på grund af dens lange skridtlængde, og det betyder, at din træning både bliver mere behagelig at udføre, men også, at du har en mindre risiko for at få skader. Titan GO FD320 har hele 16 modstandsniveauer og 20 forskellige computerprogrammer til at gøre din træning både sjovere og mere effektiv. Denne crosstrainer er en af de billigere modeller i test på markedet, og det betyder bare, du virkelig får noget for pengene. Trods prisen er der her meget stor fokus på både komfort og kvalitet. De elliptiske bevægelser er i fokus, og det sikrer en yderst skånsom træning. Svinghjulet er på 8 kg og er udmærket til almindelig træningsbrug eller til genoptræning. Træner du i længere tid af gangen og flere gange i ugen, bør du dog overveje at finde en model med et lidt tungere svinghjul, da vægten har rigtig stor betydning, hvis du ønsker en lydløs træning med fuldstændig glidende bevægelser.

Pris: 4.500 kr.

Toorx ERX 300 Crosstrainer

Den sidste model fra det italienske mærke i denne crosstrainer test lyder på crosstraineren Toorx ERX 300. Prisen på denne crosstrainer ligger mellem de to førnævnte Toorx-maskiner, så du har mulighed for at finde en mellemvej, hvis de andre ikke frister. Toorx ERX 300 crosstraineren har en 16 kg svinghjulsmasse, en maksimal brugervægt på 150 kg og en motorstyret magnetbelastning med 32 niveauer. Denne model i vores crosstrainer test har et godt og solidt design grundet dens kraftige og stabile stålramme. Derudover har maskinen et LCD Display, 7 faste funktioner, 6 træningsprogrammer, 4 pulstræningsprogrammer og en Body Fat test, så der er rig mulighed for at finde en træningsrutine, der vil passe til dine behov og mål. Crosstraineren har ligeledes indbygget Bluetooth, en integreret holder til tablet eller smartphone og justerbare fodplader for optimal komfort under træningen. Ligesom ved de andre to Toorx crosstrainere kan du måle din puls under træningen ved hjælp af maskinens håndpulssensor eller den indbyggede trådløse pulsmodtager. Crosstraineren er ligeledes nem at flytte takket være transportrullen fortil.

Pris: 6.848 kr.

Masterfit TP500 Crosstrainer

Så kan vi her i crosstrainer testen byde på et flot og stilrent design samt en kraftig og solid kvalitet. Crosstraineren har en maksimal brugervægt på 135 kg og en lang skridtlængde på 40 cm, hvilket sikrer et langt og fladt skridt, så du opnår optimal komfort for led, hofter og knæ. Crosstraineren byder ligeledes på en permanent-magnetisk modstand og et højt gearet svinghjul på 17 kg, hvilket giver et godt og glidende tråd. Maskinens computer har desuden 16 modstandsniveauer og 12 programmer, så der er rig mulighed for at finde det perfekte træningsprogram. Derudover viser computeren tid, distance, hastighed, puls og watt samt kalorier. Crosstrainer er baghjuldrevet. Det har blandt andet den fordel, at den fylder noget mindre end en forhjuldrevet træningsmaskine. Har du derfor begrænset med plads, er denne type maskine optimal for dig. Til trods for de mange fordele så er dette altså stadig en af de billigere modeller i vores crosstrainer test.

Pris: 5.995 kr.

Bowflex Max Trainer M5 Crosstrainer

Har du lyst til en skøn feature, som vil øge din træningsmotivation endnu en gang, kan du overveje dette bud fra vores crosstrainer test, som er en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine. Hermed kan du pludselig træne 80 % flere muskler i overkroppen end på en almindelig crosstrainer, så den fulde body workout med garanti bliver opnået. Denne crosstrainer har en maksimal brugervægt på 136 kg og er indehaver af et imponerende interval program, som sikrer, at du på blot 14 minutter kan få udbyttet fra en lang cardiotræning. Computeren kan ligeledes byde på 8 længere programmer samt 16 forskellige slags modstandsniveauer, hvis du vil køre en manuel træning. Crosstraineren er endvidere designet til, at brugeren forbrænder så mange kalorier som muligt, men samtidig bevarer en stor komfort, så du ikke overanstrenger dine led. Computerens display viser dig desuden, hvor mange kalorier du forbrænder i minuttet under træningen. Computeren sætter ligeledes en række aktivitetsmål for dig under træningen, så din motivation bliver øget, og så du hermed kan se frem til den trænede krop, når sommersolen melder sin ankomst. Holderen til din tablet gør endvidere, at du nemt kan følge med i dine yndlingsprogrammer under træningen, og maskinens transporthjul sikrer, at du nemt kan flytte rundt på crosstraineren. Dette er igen en af de lidt dyre modeller fra vores crosstrainer test, men du får bestemt den bedste kvalitet for pengene.

Pris: 17.995 kr.

Abilica Premium FC Crosstrainer

Ønsker du ikke at bruge en formue på din nye crosstrainer, men vil du stadig have en yderst funktionel crosstrainer med et flot design, kan du kigge nærmere på denne crosstrainer fra mærket Abilica. Dette er et kvalificeret bud fra vores crosstrainer test, og den er specialudviklet og til dig, der for alvor vil opnå gode mål med træningen, men samtidig har høje krav til træningskomforten. Crosstraineren har et svinghjul på 9 kg, en maksimal brugervægt på imponerende 200 kg samt en skridtlængde på hele 51 cm. Den lange skridtlængde med det ellipseformede tråd og en kraftig modstand vil desuden give dig store udfordringer, selv hvis du i forvejen er en trænet bruger. Crosstraineren kan ligeledes byde på elektromagnetisk modstand (EMS) og en forstærket konstruktion, så der er rig mulighed for at træne op til flere timer på en enkelt dag. Crosstraineren har endvidere justerbare skinner, hvilket gør, at du kan stille dens pedaler i 5 forskellige niveauer og med gradvis øget modstand. Hermed kan du ramme dine muskler forskelligt og på allerhøjeste vis få noget ud af træningen. Crosstrainerens hjul har desuden nogle kraftige transporthjul i PVC, hvilket sikrer, at du let kan flytte maskinen fra kontoret og ind i gæsteværelset, når pladsen er trang.

Pris: 13.900 kr.

Maxofit Crosstrainer Greenline MF-20

Ønsker du en effektiv men mild og skånsom træningsmaskine i hjemmet, men har du begrænset med plads, er denne crosstrainer som skabt til dig. Det er en af de mindre, men også helt billige modeller i vores crosstrainer test. Dette er som nævnt den mindste og letteste crosstrainer i denne test, og derfor er den helt optimal til dig, der har brug for at kunne sætte den til side indimellem. Maskinen er desuden beghjulsdrevet, og det betyder, at den optager minimalt med plads. Den har 8 forskellige modstandsniveauer og en brugervægt på maks. 120 kg. Det forholdsvis lette svinghjul på 5 kg vil især fungere godt til ældre mennsker, eller hvis du skal i gang med en længere genoptræning. Har du planer om at bruge din crosstrainer dagligt, anbefaler vi, at du investerer i en træningsmaskine med et tungere svinghjul. Har du brug for forskellige træningsprogrammer til at motivere dig, skal du ligeledes gå på jagt efter en anden maskine, da Maxofit Greenline MF-20 slet ikke indeholder nogen programmer.

Pris: 1.639 kr.

Sportop E770 Crosstrainer

Så byder vi velkommen til den næstdyreste i vores crosstrainer test.
Med Sportop E770 crosstraineren får du en usædvanlig stabil og solid træningsmaskine. Crosstrainerens kraftige ramme og solide design sikrer ligeledes, at du kan udføre en hård omgang træning inden for hjemmets rammer. Maskinens lange, ellipseformede tråd gør endvidere, at du får optimal komfort og skåner dine knæ og led under træningen.

Derudover er maskinen med hele 16 forskellige belastningsniveauer. Computeren byder på en stor skærm med 12 faste programmer og visning af tid, distance, hastighed, watt og puls samt kalorieforbrænding. Håndpulsmåleren i styret foran computeren gør ligeledes, at du kan måle pulsen under træningen, og der medfølger desuden pulsbælte, hvis du for alvor vil i gang med pulsmålingen. Når du træner på Sportop E770 minder det nærmest som løb, men ved at bruge crosstraineren får du en meget mere skånsom træning uden at overbelaste dine knæ og ankler.
Vil du kort sagt have det ypperste af det ypperste, er denne model fra vores crosstrainer test et særdeles kvalificeret bud.

Pris: 22.900 kr.

OMA E30 Crosstrainer

Endnu en robust og særdeles stabil crosstrainer er OMA E30 crosstraineren, som har fundet vej til vores eksklusive crosstrainer test af de bedste på markedet. Denne træningsmaskine, der har et eksklusivt design og en supergod kvalitet, har en 9 kg svingmasse, kan tåle op til 150 kg i brugervægt og har en skridtlængde på 43,5 cm. Takket være det stabile design får du et let og glidende tråd, som muligvis er med til at få dig op på maskinen en ekstra gang om ugen. Computeren på denne crosstrainer har en stor og tydelig skærm, der er meget brugervenlig og nem at indstille. Denne feature gør, at du får en langt bedre træningsoplevelse. Crosstrainerens computer byder endvidere på hele 12 forudindstillede programmer, 32 modstandsniveauer og 4 brugerhukommelser samt en række andre funktioner. Denne træningsmaskine er til dig, der tager din træning seriøs og benytter dig af de forskellige funktioner, som denne maskine byder på.

Pris: 5.500 kr.

Kettler Rivo P Crosstrainer

Denne robuste crosstrainer fra det tyske mærke Kettler er en robust maskine med en tung svingmasse på 14 kg. På denne måde får du et godt tråd, og crosstrainerens maksimale brugervægt på 130 kg sikrer ligeledes en god og solid fornemmelse under træningen. Crosstrainerens computer har en LCD-skærm med baggrundslys, 8 programmer, et pulsstyret træningsprogram, en permanent visning af 7 funktioner samt pulsmåling via håndpulsmålingen og den indbyggede pulsmodtager. Hermed er der masser af funktioner, der kan udfordre dig under træningen, så du kan nå dine mål og øge træningsglæden. Derudover byder crosstraineren på en motorstyret magnetbremse og en skridtlængde på 38 cm. Crosstraineren har ligeledes et flot, sort design, så du ikke skal være bekymret om at have den stående på gæsteværelset eller i stuen i ny og næ, og det er muligvis en af de bedste til prisen i vores test af crosstrainere, så tag et kig på den.

Pris: 4.999 kr.

Kettler Unix P Crosstrainer

Kettler Unix P crosstraineren byder på en crosstrainer med et godt flydende tråd, der hurtigt vil øge din træningsglæde og motivation. Denne crosstrainer tåler op til 150 kg i brugervægt, har en 20 kg tung svingmasse, en skridtlængde på 39 cm samt et flot hvidt og stilrent design og en imponerende funktionalitet. Crosstrainerens computer byder endvidere på en række interessante features: en bagbelyst LCD-skærm, permanent visning af 8 funktioner, 8 træningsprogrammer og mulighed for at måle din puls under træningen grundet håndpulsen. Den bagbelyste LCD-skærm er ligeledes med til at sikre effektiviteten af din træning, når mørket falder på udenfor, og når du dermed trænger til en ekstra belysning på kontoret eller gæsteværelset. Hermed er dette et godt bud på en crosstrainer, hvor design og kvalitet med garanti går op i en højere enhed. Prisen er ligeledes ganske fornuftig, hvis du tager de forskellige features og designet i betragtning.

Pris: 7.999 kr.

Kettler Unix PX Crosstrainer

Kettler Unix PX crosstraineren har et EXT system, som skaber en god og glidende bevægelse, og som kan sammenlignes med en skøn tur på langrendsski. Dette system gør ligeledes, at den skiller sig ud fra andre crosstrainere og giver en anderledes og underholdende træning, som også udfordrer dig, der har masser af erfaring med crosstrainere henne i fitnesscentret. Derudover byder crosstraineren på et anderledes, lyst design takket være den hvide, flotte farve. Crosstraineren har en maksimal brugervægt på 150 kg, en svingmasse på 20 kg samt en skridtlængde på 48 cm. Maskinens computer byder på en bagbelyst LCD-skærm, 8 træningsprogrammer, en grafisk visning af belastningsprofil og HeartRateLight, en permanent visning af 8 funktioner samt mulighed for at måle pulsen under træningen. Crosstrainerens indbydende funktionalitet og konstruktion gør ligeledes, at du får meget for dine penge ved køb af maskinen her i vores crosstrainer test.

Pris: 11.599 kr.

Reebok Crosstrainer GX60 

Denne crosstrainer fra det amerikanske mærke Reebok har et smart og enkelt design samt en god, solid struktur. Crosstraineren kan holde til en brugervægt på op til 135 kg, har en skridtlængde på 38 cm og et svinghjul på 22,6 kg. Derudover byder maskinen på 32 modstandsniveauer, 20 individuelle træningsprogrammer, diverse brugerprofiler og en pulsstyring. Alle funktioner kan let og effektivt styres gennem crosstrainerens store LCD-skærm. LCD-skærmen giver dig ligeledes forskellige former for tilbagemelding under træningen: hastighed, distance, tid, puls og kalorier, og dette bud på en model fra vores crosstrainer test gør det altså let for dig, når du skal følge med udviklingen under træningen. Med crosstraineren får du mulighed for at øge forskellen på din intensitet angående træningen af øvre og nedre krop, hvilket sikrer en krævende, men sjov omgang træning. Gennem større og hurtigere bevægelser i håndtagene eller fodpladerne, som ligeledes er justerbare, kan du desuden øge din aktivitet i over- eller underkroppen. Maskinens håndpulssensorer giver dig ligeledes muligheden for at tjekke pulsen under træningen. Som prikken over i’et får du en funktion med USB-opladning, så du kan oplade dine devices og dermed have masser af strøm til gode træningsnumre.

Pris: 8.999 kr.

Spirit CE800 Crosstrainer

Crosstrainer testens sidste bud på en god og funktionel crosstrainer lyder på Spirit CE800 crosstraineren, der ligeledes er en af testens dyreste crosstrainere. Så hvis du har lyst til at bruge en stor portion penge på din nye crosstrainer, er det tid til at spidse ører. Denne crosstrainer har en kraftig rammekonstruktion og en forhjulstrukket ellipse, der sammen med skridtlængden på 51 cm sikrer en god og naturlig bevægelse. Den stabile konstruktion tillader desuden en maksimal brugervægt på hele 204 kg. Hvis du for alvor vil byde kvalitetstræningsudstyr velkommen i hjemmet, skal du overveje at satse på denne maskine. Maskinen byder på et svinghjul på 13,5 kg, en håndpuls og en ‘Turbo Cooling Fan’, når du har brug for lidt ekstra vind i håret under din træning. Computeren, der er ganske let at bruge, byder på et stort udvalg af forskellige programmer og en nem manuel styring af modstand og et stort display samt en indbygget pulsmodtager.
Dette er højdespringeren prismæssigt i vores crosstrainer test, og du får altså også en maskine udover det sædvanlige.

Pris: 23.900 kr.

Gode råd inden køb af crosstraineren

Måske har du nu fundet din yndlings model ud fra crosstrainer test, men hvis du stadig er i tvivl om valget, kan det muligvis hjælpe, hvis du får et par gode råd med på vejen, inden købet foretages. Når du skal hen for at kigge på din nye crosstrainer, eller når du researcher inde på nettet, er det for eksempel vigtigt, at du først og fremmest holder øje med informationer omkring maskines svinghjul. Svinghjulet er faktisk en af crosstrainerens vigtigste dele. Vil du for alvor have en crosstrainer i god kvalitet, skal du finde en med et forholdsvist tungt svinghjul, da dette vil give dig et behageligt tråd. Det tungere svinghjul vil ligeledes kunne holde til en tungere belastning og dermed være mere holdbar. Dette er også årsagen til, at billige crosstrainere ofte har et let svinghjul.

Derudover er det vigtigt at finde ud af, hvilken slags crosstrainer du vil have. Der findes nemlig to typer: En frontdreven crosstrainer og en bagdreven crosstrainer. En frontdreven crosstrainer kører i en lineær, naturlig bevægelse, som vil minde dig om en løbe- eller gåtur. En bagdreven crosstrainer kører derimod på et hjul, hvilket gør, at bevægelsen går en anelse op og ned. Derfor kan det stærkt anbefales, at du prøver crosstraineren, inden du foretager købet. Hermed kan du hurtigt finde ud af, hvilken af de to træningsmetoder du foretrækker. I ovenstående crosstrainer test er der naturligvis eksempler på begge typer.

Er du overvægtig, skal du ligeledes holde øje med den maksimale brugervægt. Husk derfor at tjekke den anbefalede vægtgrænse inden købet, da nogle crosstrainere blot tåler 90 kg, mens andre kan tåle et godt stykke op over 150 kg. Alt dette er dog også angivet i vores crosstrainer test ved de ovenstående modeller.

Ved du med sikkerhed, at du vil komme til at have crosstraineren stående i hjemmet i en lang årrække og bruge den regelmæssigt, skal du sørge for at købe en crosstrainer med en robust og solid konstruktion. Her er det især vigtigt, at du tjekker, hvor meget crosstraineren vejer. Hvis den har en tung vægt, kan den holde til mange træningstimer samt virke god og stabil, når du ønsker en udfordrende træningstime.

En anden ting, du skal tjekke inden købet, er afstanden mellem fødderne på crosstraineren. Jo smallere afstanden er mellem fødderne, jo mere vil din træning føles naturlig. Standarden for almindelige baghjulstrukne crosstrainere er 18-21 cm, men nogle fås ned til blot 15 cm. Samtidig har forhjulstrukne crosstrainere samt crosstrainere med justerbar skridtlængde en endnu smallere afstand mellem fødderne.

Afstanden mellem trækhåndtagene er endvidere noget, du kan undersøge. Denne afstand kan være fra 55 cm til 75 cm. Derudover kan man ved nogle crosstrainere justere træningsvinklen på ”skien”. Dette ændrer træningsvinklen fra en foroverbøjet position til en oprejst position. Det skal dog nævnes, at det er op til dig, hvad du synes, der er mest komfortabelt.

Har du svært ved at blive motiveret, når det drejer sig om motion, kan det desuden være en rigtig god idé at vælge en crosstrainer med en lang række forskellige programmer. Hermed sikrer du, at træningen bliver varieret og underholdende. Når du skal træne på crosstraineren, har du mulighed for at vælge et nyt program hver gang, så det bliver fristende at hoppe i træningstøjet.

Endnu en ting, der er værd at undersøge inden købet af den nye crosstrainer, er crosstrainerens skridtlængde. Er du en meget høj person, er det for eksempel en dårlig idé at investere i en crosstrainer med en kort skridtlængde, og omvendt hvis du er i den lavere ende af skalaen. Er I en hel familie, der ønsker at bruge crosstraineren, skal I samtidig overveje at købe en maskine, der har en justerbar skridtlængde. Hermed er der optimal komfort til alle i familien, og maskinen vil derfor blive værdsat endnu mere og ikke mindst blive brugt flittigt.

Vedligeholdelse af din crosstrainer

Et sidste råd i testen handler om vedligeholdelsen af crosstraineren. Når du har købt maskinen – muligvis en model fra vores crosstrainer test – anbefales det nemlig, at du vedligeholder mekanikken med en god omgang olie mellem al træningen. Selvfølgelig afhænger det af, hvor ofte du bruger crosstraineren, så sørg for at holde øje med, om maskinen fungerer optimalt, efter du har brugt den i et godt stykke tid. Derudover er det altid en god idé at støvsuge crosstraineren – både omkring og under maskinen. Hermed sikrer du, at støv og snavs ikke sætter sig fast på crosstrainerens mekaniske dele. En sidste ting, du kan gøre vedrørende vedligeholdelsen af crosstraineren, er desuden at efterspænde skruer i ny og næ. Så er du sikker på, at maskinen bliver ved med at være så funktionel og stabil som mulig.

Efter gennemgangen af de forskellige, interessante modeller af crosstrainere samt diverse råd om købet har du forhåbentlig en god mavefornemmelse i forhold til købet af crosstraineren. Selvom crosstraineren kan være en dyr fornøjelse, hvis du ønsker en crosstrainer med en stor robusthed og mange funktioner, kan det sagtens betale sig, idet crosstraineren byder på en sjov omgang træning, hvor du som før nævnt får brugt hele kroppen. Ved at belaste både ben og arme på samme tid, bruger du desuden masser af energi, så du hurtigt vil kunne få dejlige resultater at se. Hvis din krop på et tidspunkt får en skade, er crosstraineren desuden et godt hjælpemiddel til genoptræningsprocessen. Dette skyldes, at du med crosstraineren får en god og mild træningsform, idet du ikke som ved eksempelvis løb får stød gennem dine led. Hermed er der masser at se frem til, når du endelig er blevet indehaver af en crosstrainer. Hvis du efter læsningen af denne artikel har spørgsmål eller har lyst til at dele et nyt råd inden købet af crosstraineren, er du mere end velkommen til at smide en kommentar herunder. Vi håber, du kunne bruge denne crosstrainer test, inden du giver dig ud i et køb

Held og lykke med din nye crosstrainer!

Leave A Reply

Your email address will not be published.